New Entries | Γνωρίζουμε τον “LUPUS”

Spread the love
  • 194
    Shares

Αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πώς ξεκίνησαν, τι αγαπούν και τι αγαπούν να μισούν.

mandispro

Είμαι ο/η και λέγομαι…

Είμαι ο Τερτίγκας Ραφαήλ γνωστός στο ευρύ κοινό και ως LUPUS(λύκος ), γεννημένος το 1999! Κατάγομαι από ένα χωριό της Λαμίας, τον Καραβόμυλο, αλλά τα τελευταία χρόνια ζω, σπουδάζω και δουλεύω στην Πάτρα.

Τραγουδάω/Παίζω…

Τα τελευταία χρόνια έχω ξεκινήσει την δική μου φάση στο Rap music αρχικά ως στιχουργός και έπειτα ως ερμηνευτής.

Παράλληλα, ανήκω στην <<ιερή>> οικογένεια της DMT OFFICIAL RECORDS που στοχεύει στην ανάδειξη νέων καλλιτεχνών και στην προώθηση καινοτόμων Project. Κρύβω μεγάλη συμπάθεια για τους συνεργάτες μου, τον SAWFOS & NIES (ιδρυτικά μέλη της DMT), τον παραγωγό μου τον MONK και  όσους συντελούν και στηρίζουν πίσω απτά φώτα. Επίσης, θεωρώ ότι έχουμε να δώσουμε πάρα πολλά ακόμα!

Η σχέση μου με την μουσική ξεκίνησε…

Από όσο με θυμάμαι είχα πολλές επιρροές της Χιπ Χοπ κουλτούρας. Πρώτα, όπως όλοι οι πιτσιρικάδες δεν είχαμε αφήσει τοίχο χωρίς σπρέι πάνω του. Βγαίναμε στις αλάνες και προσπαθούσαμε να βρούμε τραγούδια του EMINEM και του 50 CENT να τα βάλουμε σε κάτι Sony Ericsson που είχαμε τότε. Σίγουρα έχει να κάνει και με την παρέα που είχα τότε και έχω ακόμα… ήμασταν ένας για όλους και όλοι για έναν! Αυτό από μόνο του σε κάνει να θες να ακούσεις κάτι πιο σκληροπυρηνικό. Βέβαια, η ζημιά έγινε όταν φόρεσα για πρώτη φορά τα ακουστικά και άκουσα τον εαυτό μέσα από τα ηχεία σε συνδυασμό με την μουσική! Τότε συνειδητοποίησα ότι το ραπ έχει έρθει για να μείνει τελικά.

Η πιο σημαντική επαγγελματική στιγμή μου μέχρι σήμερα….

Η πιο σημαντική επαγγελματική στιγμή μου μέχρι σήμερα, σίγουρα δεν έχει έρθει ακόμα! Παρόλα αυτά, χαίρομαι να συνεργάζομαι με άτομα που το γουστάρουν όσο το γουστάρω και γω και , επίσης , μ αρέσει όταν ο κόσμος που θα διαλέξει να με ακούσει νιώθει αυτά που λέω και του περνάω το vibe. Το συμπέρασμα είναι ότι, συνεχίζουμε μέχρι να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και μόλις φτάσουμε απλά πατάμε περισσότερο γκάζι!

Αγαπώ…

 Αγαπώ τη ζωή! Αγαπώ τους ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν και να αφήσουν πίσω μια ιστορία, μια απεικόνιση στο άπειρο! Όλους αυτούς που προσπαθούν καθημερινά χωρίς παράπονα και όλους αυτούς που σέβονται και εκτιμάνε όλα αυτά που τους έχουν δοθεί απλόχερα! 

Σιχαίνομαι…

Σιχαίνομαι το ψέμα, την γκρίνια και το δήθεν! Να είσαι αυτός που είσαι χωρίς μπιχλιμπίδια… έτσι πηγαίνεις μπροστά και κοιμάσαι και χωρίς πολλές στροφές το βράδυ στο κρεβάτι! 

Όταν δεν τραγουδάω…

Όταν δεν τραγουδάω ή όταν δεν γράφω αυτά που σκέφτομαι είμαι ένας κινούμενος εκρηκτικός μηχανισμός. Άλλες φορές είναι καλό και άλλες κακό. Πλέον το θεωρώ κομμάτι μου και δεν μπορώ να με φανταστώ να μην το κάνω.

«Καλλιτέχνης » είδωλο…

Δεν έχω συγκεκριμένα είδωλα χωρίς εννοείται αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω επηρεαστεί από κάποιους καλλιτέχνες.

Προτιμώ να συλλέγω από τον καθένα τα θετικά και τα αρνητικά του, να τα ανακυκλώνω κ να προχωρώ. Τώρα αν ξεκινήσω να δίνω σεβασμό και λοιπά σε καλλιτέχνες θα χρειαστούμε σίγουρα άλλες δύο συνεντεύξεις για να φτάσει!

Αγαπημένη στίχοι…

<<Ποιος θα κρίνει εμάς κι όλα αυτά που βιώνουμε;

Κάποιες μέρες ζούμε, τις άλλες επιβιώνουμε>>

Η μουσική είναι σαν…

Η μουσική είναι σαν να σερβίρεις φαγητό! Άλλοι βιάζονται κ θέλουν να φάνε γρήγορα γιατί πεινάνε χωρίς να τους νοιάζει αν θα χορτάσουν, άλλοι θέλουν να περιμένουν ώστε να φάνε ένα πιο προσεγμένο πιάτο και άλλοι έχουν λεφτά να τρώνε κάθε μέρα όλη μέρα ότι γουστάρουν! Η ουσία είναι στο τέλος της μέρας το στομάχι να είναι γεμάτο. 

LUPUS - RAP KILLER (Official Audio)

LUPUS feat. SAWFOS - ΔΡΟΜΟΣ (Official Audio)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *